28. elokuuta 2013

Tuttikakku

Tuttavani perheeseen odotettiin toista vauvaa ja sehän jos mikä on todellinen aihe juhlaan. Tulevalle äidille järjestettiin Babyshowerit, johon tein tämän kakun. Samaisen äidin esikoisen odotusta juhlittiin tennarikakulla niin nyt haluttiin jotain erilaista. Tätä kakkua koristaakin nyt tutti. Unohdin kuvata kakun ennen kuin ojensin sen äidille, mutta onneksi huomasin sen ja pyysin häntä ottamaan kakusta kuvan. Tämä kuva on siis saatu eikä itse otettu. Sain kuvan toki heti juhlien jälkeen mutta olen aivan unohtanut sen laittaa tänne. Aikaa on kulunut jo sen verran että vauvakin on ehtinyt syntyä. Reipas pieni poikahan sieltä tuli. Onnea onnea koko perheelle!


27. elokuuta 2013

Perhoskakku

Tämä ihana perhoskakku meni pienen Anni tytön 2-vuotis synttärijuhliin. Kakkuun toivottin perhosia ja niitähän sitten siihen laitettiin. Tässä kakussa on taas uusi täytekokeilu. Kakku on suklaapohjainen jossa täytteenä on punaisia viinimarjoja, jotka ovat sankarin ja hänen isosiskon herkkumarjoja ja sitten toisessa välissä oli valkoista suklaata. Kakku todettiin hyväksi ja pirteän makuiseksi. Täytettä voi siis harkita toiseenkin kakkuun.

Tytölle tietty vaaleanpunaista....

Ihania perhosia ja paljon..

Onnea vielä pienelle Annille!! 

23. elokuuta 2013

Palomies Sami kakku

Rakas Kummipoikani täytti 2 vuotta. Hän rakastaa yli kaiken Palomies Sami videoita. Päätin tehdä hänelle Sami aiheisen kakun kun ei muita toivomuksia tullut. Maalasin kakun päälle Samin kuvan ja päällystin kakun vaahtokarkkimassalla. Sekoitin punaista, keltaista ja oranssia massaa. Reunalle laitoin liekkejä. Kakussa on munaton suklaapohja ja välissä mansikkaavaahtoa.

Paloletkusta tein iän kakun päälle.

Kuva liekeistä reunassa.

Onnea Tapio rakas!!!

21. elokuuta 2013

Prinsessakakku

Jälleen oli tarvetta prinsessakakulle. Testasin kaupassa myytävää valmista vaaleanpunaista vadelmanmakuista kaulintamassaa. Se ei ollutkaan niin vaaleanpunainen kun odotin vaan enemmänkin marjapuuron värinen. Maku oli hyvä ja tuoksu olivat hyviä. Koristeiksi tein perhosia ja kruunun ja kukkia. Niin prinsessamaista.


20. elokuuta 2013

Hääkakkuja

Tein koristeet ja päällystin yhden hääparin kakut. Kakkuun oli toivottu beigen väristä päällistä sekä oranssisia neilikoita. Tein beigen värisestä massasta vähän elävämmän pinnan.

Tässä kuva pinnasta jonka tein kakkuihin

Tämä on hääparin pikkukakku

Kuva neilikoista läheltä
Onnea Hääparille!!

19. elokuuta 2013

Kermakakku

Olipas kiva tehdä ystävän pojalle pitkästä aikaa ihan tavallinen kermakakku. Mitään muita toivomuksia ei ollut kuin kermakakku ja väliin mansikkaa. Saamansa piti ja oli kyllä kiva pursotella pitkästä aikaan koko kakku. Pikkusen ekstraa ja laitoin siniset kuulat koristeeksi jotta tulisi edes hiukan väriä.. =o)


Onnea Samille!

18. elokuuta 2013

Harry Potter kakku

Pieni kuopuksemme ei taida enää olla niin pieni, kun hän täytti jo 8 vuotta. Hän toivoi synttärilahjaksi Harry Potterin legopeliä xboxiin. Päätin sitten maalata kakun päälle kyseisen tyypin. =o) Toiveena oli myös suklaakakku jossa on mansikkakermavaahtoa. Kyseessä oli 8 vuotias poika niin ajattelin että tuskin hän toivoi että kakussa olisi päällä mansikkakermavaahtoa niin laitoin sen kakun väliin ja päälle tein suklaakermavaahtoa. Kuvan maalasin pastaväreillä vaahtokarkkimassaan.


Onnea Artturi rakas!!!!

15. elokuuta 2013

Hello Kitty kakku

Mun lempiaihe on tietysti Hello Kitty. Olen pienestä tytöstä asti tykännyt kyseisestä kissasta ja nyt on ihanaa saada tehdä kakkuja joissa on tämä ihana kisuli. Tässä kakussa Hello Kitty on balleriina. Ja vielä prinsessa sellainen. Kruunu päässä Hello Kitty pyörähtelee piruetteja. Tämä kakku on suklaapohjainen jossa on välissä tummaa suklaata ja vadelmia. Pursotukset on kermasta ja muut ovat vaahtokarkkimassaa. Toivottavasti kakku maistui ja oli mieleinen.


Onnea Siirille!!

14. elokuuta 2013

Salama McQueen kakku

Sitten vaihteeksi poikien kakku. Ja tottakai jokaisen pienen pojan haavekakku, Salama McQueen. Miettisin pitkään että olisiko tehnyt auton mallisen kakun vai tavallisen kakun jossa päällä olisi jotain aiheeseen liittyvää. Päädyin sitten siihen että tavallinen kakku jossa päällä on itse Salama ja reunat on ruutulippukuviota. Salama kiihdyttelee siellä aavikolla jossa kasvaa kaktuksia mutta toki siellä on myös vähän nurmeakin. Sisällä tässä oli suklaata ja banaania. Kakku on tehty suklaapohjaisena. 


13. elokuuta 2013

H&M hääkakku

Ystäväpariskunta vihittiin tänä kesänä ja mulla oli kunnia tehdä heidän hääkakut. Tai oikeastaan tein vain hääparille tarkoitetun kakun ja kuorrutin muut kakut. Kakuista toivottiin yksinkertaisia mutta siltin kauniita. Muut kakut olivat kinuskikakkuja joissa oli mansikoita täytteenä. Ja morsiusparin oma pieni kakku oli vaahtokarkkimassalla päällystetty kakku. Siinäkin oli sisällä mansikoita. Morsian oli bongannut  netistä mieleisensä kakkumallin ja sitä jäljittelin omassani. Kyseinen kakku löytyy Mansikkamäen sivuilta.

Tällaisia kinuskikakkuja pursottelin useamman.

Ja tällainen oli morsiusparille tehty kakku.. 

Miljoonasti onnea aivan ihanalle Morsiusparille!!!

12. elokuuta 2013

Prinsessakakku

Jälleen sain tehdä prinsessakakun. Tämä lienee jo vaikka kuinka mones mutta niitä on aina yhtä ihana tehdä. Varsinkin kun ei itsellä ole omaa pientä prinsessaa vaan minulle on suotu kaksi ihanaa prinssiä, jotka kuitenkin alkavat jo olla siinä iässä että heitä ei paljon prinsseiksi kutsuta, ainakaan julkisella paikalla. Tytöt eivät kasva koskaan ohi prinsessaiän. Mä itse en ainakaan.. No mutta asiaan. =o) Tämä kakku meni serkun tytölle jolla oli ihanat prinsessakutsut. Kakuksi toivottiin sydämen muotoista ja pinkkiä kakkua. Tämän sisustaa en muista kun on jo hetki aikaa kun tämän tein, kuva on vaan ollut kadoksissa... Laitoin kakun päälle sankarin nimen sekä kruunun ja kukkia. Pari perhostakin on lennähtänyt kakun päälle.


3. elokuuta 2013

Salama McQueen kakku

Tuttavani pojan synttärikakuksi toivottiin pojan lempparihahmoa Salama McQueeniä. Hetken miettisin että miten sen toteuttaisin. Kakun sivussa on ruutulippukuvio ja päältä löytyy Salama sekä pari kaktusta. Kakun sisälle olin laittanut tummaasta suklaasta tehty mousse sekä banaaniviipaleita. Todella maistuva yhtälö. 

 

2. elokuuta 2013

Hääkakku

Tein kansainvälisiin häihin morsiusparin pikku kakun. Ajattelin että laitan siihen morsiusparin kotimaiden
liput sekä nimikirjaimet. Sulhanen oli kotoisin Skotlannista joten en laittanutkaan Iso-Britanian lippua vaan
Skotlannin lipun. Morsian on suomalainen joten luonnollisesti hänellä on Suomen lippu. Aika jännä oli huomata miten samat värit lipuissa onkaan. Nimikirjaimet tein tummasta suklaasta, ruskea oli yksi teemaväri häissä.


Keittiöremontti

Tässä kuvia uudesta keittiöstäni. Osa tavaroista etsii vielä paikkaansa ja osa odottaa tuomiota tuleeko ne lainkaan olemaan osa keittiötäni. Pientä loppusilausta vailla on vielä eli kattolistat ja työtasojen päädyt puuttuvat. Sekä näistä kuvista näyttää puuttuvan vielä jalkalistatkin mutta ne on jo saatu paikalleen. Kauan odotettu roskiskaapin ovikin saapui juuri ennen kuvien ottoa. No saa näistä ainakin kuvan miltä uusi keittiöni nyt näyttää.

Tällä seinällä oli ennenkin kaappeja ja tässä oli ainut pöytätila mitä
mulla oli. Kaappirivi oli lyhyempi. Nyt kuitenkin tilaa on paljon
enemmän. 

Tässä kohtaa oli vanha kylmiö, joka ei kuitenkaan toiminut vaan
oli enemmäkin vain kaappina ja sen sisällä oli toinen jääkaappi.
Moni suunnittelija olisi sulkenut seinän niin että tällaistä syvennystä
ei olisi syntynyt mutta pidin oman pääni ja nyt mulla on vieläkin enemmän laskutilaa.
Me like.

Vitriinit tulivat toiselle seinälle. Ylimmäisiin kaappeihin tulee myös valo,
joka on kiva sitten pimeään aikaan. Ikkunaluukun vieressä oli ennen kaappia.

Neliön mallinen pöytä mun oli ihan pakko saada. Pari tuolia tulee lisää
tuohon pöydän päähän. Ja jos löydän sopivan kokoisen pienen penkin ikkunan
eteen niin sellaisen hommaan myös. Näin saadaan lisätilaa pöydän ympärille.

Jääkaappi löytyy omalta paikaltaan. Se on saanut viereensä pakastimen. Nyt kelpaa
pakastella ja on tilaa jääkaapissakin. 
Keittiö on oma suunnittelemani. Siitä löytyy nyt kaikki mitä halusinkin. Itse olen ainakin ollut tyytyväinen siihen. Sehän on pääasia. Keittiö tuntuu nyt huomattavasti isommalta kuin ennen.