28. syyskuuta 2014

Prinsessakakku

Pieni Elsa neiti täytti komeat 1 vuotta ja sitä sitten juhlistettiin tällaisen prinsessakakun kera. Kakkuun haluttiin pinkkiä, pinkkiä ja pinkkiä. Kermasta ruusupursotukset reunaan ja valkoista ja pinkkiä massaa marmoroitiin päälliseksi.



Onnea Elsa-neidille!!!

27. syyskuuta 2014

Enics kakku


Vietimme entisen työpaikkani jälleennäkemisjuhlaa. Monet meistä ei ole nähneet toisiaan 9 vuoteen. Melkein puolet tehtaan väestä oli saapunut paikalle ja se oli todella hienoa. Oli ihanaa nähdä että jotkut ihmiset eivät ole muuttuneet tippaakaan ja jokainen on löytänyt jotain tekemistä tehtaan loppumisen jälkeen. Kakkuun tein mansikkatäytteen sekä päälle laitoin tehtaan logon. Tehdas oli alunperin kyllä ihan toisen niminen mutta tästä firmasta me kaikki aikanaan lähdimme. Osa kylläkin löysi itsensä samaisen firman Lohjan yksiköstä.



Sovimme että seuraavaan tapaamiseen ei mene yhdeksää vuotta vaan jo parin-kolmen vuoden päästä taas nähdään. Samoissa hauskoissa merkeissä..

19. syyskuuta 2014

Jessi-kissa kakku

Posti-Paten kisu Jessi toivottiin tämän kakun päälle. Tein kissan ja Paten auton muromassasta mutta tämän kesän kuumuus yllätti siltin. Kakku alkoi sulaa samantien kun sen nosti pois jääkaapista ja vaikkei koristeet hirveästi painaneetkaan niin saivat aikaan sen että kakun reuna pullisteli ja aidan tolpat näyttivät vähän kieroilta. Toivottavasti kakku saatiin pöytään ehjänä. 

Onnea Eevi!!



16. syyskuuta 2014

Kolmisuklaakakku

Aina on hyvä syy juhlia tyttöjen kesken. Ja niissä pippaloissa ei herkuissa pihdata. Siksi teinkin tällaisen aivan taivaallisen suklaakakun. Siinä on kolmea erilaista suklaata, valko-, maito-, ja tummaa suklaata. Ohjeen kakkkuun löysin täältä . Käsitykseni tosin pienestä kakkuvuoasta eroaa hieman Saran kanssa ja tästä kakkusta tuli todella korkea. Mutta eihän se makuun vaikuttanut. Voin todella lämpimästi suositella tätä kakkua jos tykkää suklaajuustokakuista.


Unohdin sitten ottaa kuvan valmiista kakusta ja malttamattomina haluttiin käydä kakun kimppuun niin siitä syystä tällainen kuva vajaasta kakusta. Kakun pohja on tehty tummista Dops -kekseistä, Oreo keksejä kun ei täältä päin saa.

14. syyskuuta 2014

Babyshower kakku

Ystävä pyysi tekemään kakun Babyshowereihin. Löysin idean tähän yllättäen netistä. Harmaita hiuksia kakku kyllä aiheutti ehkä hieman kun aloin lukemaan muiden vastaavanlaisten kakkujen kommentteja. Monet pitivät kakkua erittäin huonona vitsinä. Kommentit oli esim. "miten kukaan voi oikeasti syödä vauvan?" tai "Todella barbaarista leikata vauvan pyllyä kakkulapiolla". Mielestäni kakku oli söpö ja vähän erilainen kuin kakku jossa on iso vatsa... Ei kai kukaan nyt oikeasti mieti että tämä olisi oikea vauvan pylly tai että söisi vauvan? Eihän?!


13. syyskuuta 2014

1D kakku

Ihana rakas kummityttöni täytti 14 vuotta. Hän sai syntymäpäivälahjaksi mitäpäs muuta kuin konserttiliput Tukholmaan katsomaan One Directionia. Voiko teinityttö muuta toivoakaan? Näin ollen kakkuunkin toivottiin One direction juttuja. Kakun päältä löytyy logo ja kyljestä jokaisen IIIIIihhanan pojan nimi. =o)
Oi tuota aikaa... Muistan kun itse tykkäsin NKOTB:stä tuon ikäisenä.. Olikohan nyt liian nolo paljastus?? No se oli sitä aikaa.. =o)

Päällisen marmoroisin valkoisesta ja punaisesta. 

Niali on sankarin ykköstyyppi.. <3

Onnea Tytti-timantti!! <3

10. syyskuuta 2014

Lukkokakku

Ystävän tyttö suunnitteli itse tämän kakun. Kakun päälle piti tehdä Rauman Lukon logo Eetu-ketttu ja sitten siinä piti olla kukkasia ja kakun tuli olla sini-keltainen. Ja kukat piti olla lilan värisiä. Äiti oli sitä mieltä ettei kakkua voitaisi toteuttaa näillä väreillä, mutta minä korjasin että antaa nyt tytön suunnitella. Tyttö piirsi kuvan millainen kakun tulisi olla.
Kun vein kakun sankarille, meni hän sanattomaksi. Ihana prinsessa oli mielissään, kun kakku oli juuri sellainen mitä hän oli toivonut.


Kakun piti olla puoliksi keltainen ja puoliksi sininen. Lilat kukkaset koristavat Eetu-kettu
logoa. 
Onnea ihana Silja!!


5. syyskuuta 2014

Perhoskakku

Synttärikakkuun toivottiin kukkia ja perhosia. Kakusta haluttiin sydämen muotoinen.
Niimpä kakkua koristaakin valtaisa joukko perhosia ja muutamat päivänkakkaratkin ovat paikkansa kakun
päältä löytäneet.


3. syyskuuta 2014

Ristiäiskakku Eemille

Näitä ihania ristiäiskakkuja on vaan niin kiva tehdä. Tähän kakkuun toivottiin tähtiä ja tennarit. Nimi oli suuri salaisuus, joka onnistuttiin säilyttämään viimeiseen asti. Eli vasta papin kertomana se kuultiin. 





Onnea rakkaalle Eemille ihanasta nimestä!!